La Granja = Spaans voor schuur ( hoeve )
Chef & Mastercook Stef Van Paemel ruilde het drukke stadsleven in voor zijn roots De Vlaamse Ardennen. Als grote koersfan was dit "meant to be'. In combinatie met de heuvels, het groen, den boerenbuiten en de rust had deze droom locatie enkel maar voordelen. De culinaire stijl van dit restaurant is vernieuwend en hedendaags waarbij traditie en voorhoede geherinterpreteert is in eigen creaties. De chef staat bekend om zijn durf en evenwicht alsook zijn passie voor fine dine eetgelegenheden in De Catalaanse hoofdstad.
PRODUCT
De visie in de keuken van La Granja 4 draait om de kwaliteit van het afzonderlijke product. Gedreven door een streven naar het optimale op basis van eenvoud. We werken nauw samen met onze leveranciers, voornamelijk kleine producenten uit de Vlaamse Ardennen, met respect voor duurzaamheid en natuur. Er kunnen ook andere streken met top producten in de kijker worden geplaatst. De keuken wordt alsmaar mondialer met nieuwe wereldse bereiding technieken.
KEUKEN
De gerechten, amuses, 'side dishes' en tussengerechten worden dynamisch en niet op een klassieke manier geserveerd. Eerder frivool en speels zonder de basis te verloochenen.
De chef heeft een passie voor sommige fine dine eet gelegenheden in Catalonië waar hij culinaire ervaring kon opdoen. Chef & team vertrekken vanuit een klassieke bereiding die vervolgens aangepast wordt aan hedendaagse (wereldse) kook technieken, stijlen en trends. Smakelijk of Sabroso of Disfrute de su comida.
Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, of ken je iemand die dat doet? Wij zoeken personeel voor in de zaal of aan de afwas.
Interesse? Stuur ons een mail met je CV!